Dorus, mijn eerste maatje op poten

Er mistte toch nog iets op de website, iets wat er eigenlijk echt wel bij hoort. Mijn eerste maatje Dorus.

Helaas hebben we Dorus afgelopen oktober in moeten laten slapen, zijn poten konden niet meer. Dorus is maar 6 jaar geworden maar wat heeft hij veel voor me betekend! In de moeilijkste tijden was hij er, niet met een speciale functie maar gewoon als knuffelbeer. Uren heb ik met Dorus in zijn karretje door het bos gewandeld, met hem ging ik nog naar buiten. In zijn karretje omdat Dorus al vanaf zijn 3e jaar niet ver meer kon lopen. Helaas is hij het gevolg van het vele fokken met rashonden zoals de Berner Sennen. Ik zal hier niet omschrijven wat hij allemaal had maar je kan beter vragen wat had hij niet.

 

In zijn karretje genoot hij, heerlijk vond hij het om rondgereden te worden. In het bos aangekomen mocht hij er dan lekker even uit, zo kon hij toch nog in het bos komen.

Als ik me somber of verdrietig voelde was Dorus degene naar wie ik toe ging, even lekker tegen zijn grote warme lijf aanliggen. Dorus vond het wel prima, we zijn zo wel vaker samen in slaap gevallen :). Door Dorus ben ik in gaan zien hoeveel waarde een hond kan hebben. Dorus verdient een plekje op de site, hij is het begin van dit alles geweest. Daarom heb ik op de pagina ‘over mij’ onderaan een grote foto van Dorus geplaatst, mijn eerste maatje op Poten.

 

Dag lieve Door, ik mis je!